DeGroene Vos gaat samenwerken met Frisse Energie

De Groene Vos heeft de afgelopen jaren met veel plezier samengewerkt met zonne-energie specialist Solix BV.  Deze samenwerking was er op gericht om bewoners uit Sint Marten-Sonsbeekkwartier en later uit Arnhem en omgeving te faciliteren om hun eigen zonnestroom op te wekken. De samenwerking kreeg gestalte vanuit het beeldmerk en de website zonnestroommadeinarnhem.nl. Een duurzame/lokale aanpak, gegarandeerde kwaliteit van materialen en montage en scherpe prijzen waren de kenmerken van de dienstverlening.

Inmiddels houdt Solix zich minder actief bezig met levering aan particulieren. Bovendien is er meer dan alleen zonnepanelen als het gaat om duurzame energie en duurzaam wonen. In de zoektocht naar een alternatief kwam De Groene Vos in gesprek met het Arnhemse netwerkbedrijf Frisse Energie – www.frisse-energie.nl

Frisse Energie werkt met duurzame oplossingen aan de energietransitie. Zij hebben ruimschoots ervaring met zonnepanelen en andere beproefde methodes voor het opwekken van duurzame energie. Daarnaast is Frisse Energie bezig met innovatieve oplossingen voor warmte met het oog op energie neutraal wonen en werken. De Groene Vos vervult graag voor een deel de loketfunctie voor Frisse Energie.

De Groene Vos bereidt met Frisse Energie een wijkavond voor over duurzaam wonen en de energietransitie onder het motto “Van het gas af, en dan?” voor Sint Marten-Sonsbeekkwartier.