Repair Café op 17 december 2022

Op zaterdag 17 december is er weer een Repair Café in De Groene Vos. Van 11.00-13.45 uur staan de reparateurs voor je klaar. Voor elektra/mechanica, fiets en textiel zijn er reparateurs aanwezig.

Reparaties zijn in principe gratis, exclusief materiaalkosten. We stellen een vrijwillige eigen bijdrage op prijs, om weer volgende Repair Cafés te kunnen organiseren.

Wist je dat kapotte spullen vaak eenvoudig te repareren zijn? Denk aan een kapotte rits, een lekke fietsband, gebroken spaken, een lekkend koffiezetapparaat. Het is zonde als dit bij het afval verdwijnt, omdat óf de kennis óf het gereedschap om te repareren ontbreekt. Precies dat is de gedachte achter het Repair Café.

De reparaties worden uitgevoerd door onze deskundige reparateurs. Je bent zelf bij de reparatie aanwezig. Onze enthousiaste reparateurs delen graag hun kennis en nemen je stap voor stap mee bij de reparatie. Natuurlijk is het ook mogelijk gereedschappen te lenen en ter plekke zelf, eventueel onder begeleiding, je apparaat te repareren.

Het is ook mogelijk om het scherm van je smartphone te laten vervangen. Zorg dan zelf voor een nieuw scherm. En stuur van tevoren een e-mail naar info@degroenevos.nl met daarin een beschrijving van je telefoon (merk, model).

Tot dan!