Arnhem Plasticvrij? geopend

8-2-2019 Grote opkomst bij opening ‘Arnhem Plasticvrij?’ in Rozet 
” We starten nu met de beweging om Arnhem Plasticvrij te krijgen,” aldus Jenny Doest tijdens de goed bezochte opening van “Arnhem Plasticvrij?” op 8 februari in Rozet. Wethouder Cathelijne Bouwkamp sloot zich van harte aan bij deze boodschap. “Denk niet in problemen, maar laten we in oplossingen denken, zoeken naar alternatieven. Dat moet kunnen als je kijkt naar de kracht en creativiteit die er in Arnhem is. Laten we samen van het vraagteken een uitroepteken maken.” Arnhem Plasticvrij!

Lees hier het het openingsverhaal van Jan Schreur, voorzitter van De Groene Vos: “Eén ding is zeker: we gaan de komende maanden met een breed front de strijd aan tegen het vele wegwerpplastic waar zo langzamerhand tal van alternatieven voor zijn,” aldus Jan.

 

Tentoonstelling “Out to Sea? The Plastic Garbage Project” 
De tentoonstelling “Out to Sea? The Plastic Garbage Project” is vanaf 9 februari twee maanden te bezoeken in Rozet. De plastic soep op confronterende en verhelderende wijze in beeld gebracht, met allerlei activiteiten er om heen ter inspiratie voor mensen die een steentje willen bijdragen aan vermindering van het plastic soep probleem.

Doe je ook mee? Tips voor een plasticvrij leven
Bekijk hier de tips voor een plasticvrij leven!

 

Evenementen Arnhem Plasticvrij?
Op de site van Rozet vind je alle activiteiten die de komende tijd in het kader van het evenement Arnhem Plasticvrij? plaatsvinden.