Penningmeester Marijn Beneder

IMG_1685Ik ben Marijn Beneder (30). Sinds 2 januari dit jaar ben ik penningmeester van De Groene Vos. Ik ben bijna twee jaar geleden in Arnhem komen wonen, waar ik ook al langer betrokken ben bij Boekhandel Hijman Ongerijmd, als winkelmedewerker en als verantwoordelijke voor de financiële administratie. (Iets heel anders dan ik me ooit had voorgesteld met een studie sociologie op zak).

Op ontdekkingstocht door Arnhem ben ik tegen De Groene Vos aangelopen. Ik voelde me direct aangetrokken door De Groene Vos. Opgegroeid met het idee dat het vanzelfsprekend is bewust en duurzaam te leven, ben ik me daar samen met mijn vriend de afgelopen jaren weer meer op gaan richten. Hoe doe je dat nu eigenlijk goed midden in een stadswijk op een kleine bovenwoning, met een druk leven en met weinig geld?

Zo is het gekomen dat ik me afgelopen najaar vrij spontaan heb aangemeld als penningmeester. Ik moet De Groene Vos nog wat beter leren kennen en vooral ook jullie die betrokken zijn bij De Groene Vos. We zullen vast snel kennismaken!