Nieuw: brood- en voorraadzakken van Onya

Nieuw in De Groene Vos: praktische, duurzame brood- en voorraadzakken, gemaakt van gerecyclede plastic drinkflessen. De broodzakken vervangen papieren en plastic broodzakken en zijn diepvriesbestendig. De voorraadzakken zijn er in drie maten (S, M en L) en maken verpakkingsvrij winkelen mogelijk. 

Productinformatie voorraadzakken

Het gewicht van de lege zak staat op de buiten kant van de zak.

De zak heeft een doorzichtig venster gemaakt van niet-toxisch, BPA- en chloorvrij PEVA. Op het venster kun je met krijtje of whiteoardstift schrijven wat er in zit.

De zakken zijn gemaakt van BPA-vrije, voedselveilige gerecyclede plastic drinkflessen.

12 maanden fabrieksgarantie.

Let op: het doel van Onya herbruikbare zakken is om boodschappen doen gemakkelijker te maken. De tassen zijn ontworpen als lichtgewicht zakken om de noodzaak van het dragen van potten en doosjes tijdens het winkelen te vervangen. Onya raadt aan om de inhoud te legen in opslagpotten.

Hoewel de zakken gemaakt zijn van gerecyclede plastic drinkflessen en technisch plastic is, is het PET-materiaal lucht- en vochtdoorlaatbaar door de weving van de stof. Je kunt er met gemak pasta of rijst in bewaren, maar producten die snel bederven, kun je beter bewaren in volledig luchtdichte verpakkingen.

Productinformatie broodzakken

De herbruikbare broodzak is gemaakt van 10 gerecyclede plastic drinkflessen.

De broodzak is ook perfect te gebruiken als bewaarzak.

De broodzak is 41 cm lang x 27,5 cm breed en heeft een verlengstuk van 10 cm zodat grote broden tot 16 cm hoog erin passen.

Door de unieke rol- en clipsluiting kun je de sluiting eenvoudig naar beneden rollen terwijl het brood wordt opgegeten en zorg je voor maximale versheid door de luchtbeweging rond het brood te verminderen.

Brood dat in een Onya broodzakken wordt bewaard, kan tot 3 maanden bewaard worden in de vriezer en droogt niet uit vanwege de unieke dubbele voering en de luchtdichte rol- en slotsluiting.

Om schoon te maken, kun je gewoon de binnenvoering eruit trekken en de kruimels verwijderen en de zak opnieuw gebruiken. Je kunt de broodzak wassen, dan is een lauwwarme handwas alles wat nodig is. We raden aan alleen met de hand te wassen, omdat de metalen gespen beschadigd kunnen raken of de binnenkant van een wasmachine kunnen beschadigen.
12 maanden fabrieksgarantie.