Groene vossen voor het voetlicht – Wilma Klabbers

 

We zetten steeds een vrijwillige medewerker in de schijnwerpers. Vrijwilligers die al lang of nog maar kort werken bij De Groene Vos zullen zichzelf presenteren. Wie zijn die mensen die in de winkel staan of al lang actief zijn in verschillende projecten of anderszins actief zijn in De Groene Vos? Dit keer staat onze nieuwe penningmeester Wilma Klabbers in de schijnwerpers!

Wilma Klabbers

Mag ik me voorstellen: Wilma Klabbers, en sinds begin 2021 penningmeester bij De Groene Vos.

Ik ben al langer bij De Groene Vos betrokken als chef-kok voor de Duurzame maaltijden en de Taste-the-Waste-maaltijden.

Duurzaamheid, biologisch, biodiversiteit, ofwel: aandacht voor de aarde en het leven daarop bepalen voor een groot deel de wijze waarop ik leef. Ik streef ernaar zoveel mogelijk biologische te eten, in ieder geval zonder vlees en soms ook zonder zuivel. Gelukkig heb ik een eigen groentetuin, die maakt dat ik van het seizoen eet, en onbespoten groenten en fruit kan eten. En waarvoor ik graag gebruik maak van de biologische plantjes die te koop zijn bij De Groene Vos. Voor ik meedeed aan het project 100-100-100,streefde ik er al naar zoveel mogelijk afval te vermijden, dus bij het boodschappen doen gaan er altijd reeds gebruikte zakjes mee.

Als penningmeester hoop ik dat ik ervoor kan zorgen dat De Groene Vos niet enkel staat voor een duurzaam leven, maar ook voor een duurzame financiële basis