Dag duurzame diners

Omdat biologisch en/of vegetarisch/veganistisch eten inmiddels aardig is ingeburgerd stoppen wij met de organisatie van de duurzame diners. Met grote dank aan de organistoren, koks en bezoekers van de diners.

Van 2011 tot en 2020 hebben we vier keer per jaar met het wisselen van de seizoenen een duurzaam driegangendiner georganiseerd, in totaal ongeveer veertig diners. Hopelijk hebben we met deze diners ook een klein steentje bijgedragen om mensen te inspireren meer biologisch en vegetarisch/veganistisch te gaan eten.

Taste te waste diners
Wel blijven we twee keer per jaar een Taste the waste diner organiseren. Deze hebben een breder doel, namelijk ook en vooral de aandacht vestigen op de nog steeds grote verspilling van voedsel.

Nu we stoppen met de duurzame diners staan we open voor alternatieven, waarbij duurzaam voedsel centraal staat, maar niet direct in de vorm van een driegangendiner. Dus vandaar onze oproep: heb jij ideeën voor alternatieven? Wat zou mogelijk zijn en uiteraard ook: waaraan zou je zelf willen meewerken? Reacties kun je mailen naar info@degroenevos.nl