De Groene Vos en Corona – update

De Groene Vos is vooralsnog open volgens de normale openingstijden. We blijven alert op de gedragsregels zoals afstand houden, max 2 klanten in de winkel en niet lukraak van alles aanraken. Ook zullen we klanten nu vragen in de winkel een mondkapje te dragen. De vrijwilligers van De Groene Vos doen er veel aan om u ook de komende maanden gewoon van dienst te kunnen zijn, maar we vragen er begrip voor als dat op een gegeven moment niet meer lukt. Houdt u deze website in de gaten voor de laatste stand van zaken.

Ook De Groene Vos neemt het Coronavirus heel serieus. Er staan geen medewerkers in de winkel met verkoudheids- of griepachtige verschijnselen. Regelmatig worden deurklinken, PIN-apparaat en andere gevoelige plekken ontsmet.

Vanwege het Coronavirus zijn veel van onze activiteiten voor de komende tijd afgelast.

Wij verzoeken in de winkel afstand van 1,5 m aan te houden tot de winkelmedewerker en andere bezoekers.

Wij verzoeken klanten met niet meer dan 2 personen tegelijk in de kleine winkel te zijn.

Wij verzoeken producten niet uitgebreid beet te pakken en te besnuffelen. Stel eventuele vragen over producten aan de winkelmedewerker.

We accepteren voorlopig alleen PIN-betalingen. Vrienden van De Groene Vos hoeven bij huur van gereedschap geen borgsom te betalen.

Als u  vragen, opmerkingen of suggesties heeft over ons coronabeleid en de huidige en te verwachten maatregelen, stuurt u dan een e-mail naar info@degroenevos.nl.

Het bestuur van Stichting De Groene Vos