Bestuurslid Muriël Simonis

Even voorstellen
Bestuurslid Muriël Simonis

Mijn naam is Muriël Simonis. Geboren in Amsterdam, ben ik na vele omzwervingen gevallen voor Arnhem, mijn stad. Ik ben werkzaam als cultureel antropoloog op het gebied van duurzaamheid. Als zelfstandig onderzoeker ontwikkel ik projecten die bewustzijn en solidariteit stimuleren en faciliteren. Zo heb ik in Arnhem een project over bewustwording van de voedselketen opgezet en uitgevoerd. Ik ben altijd bezig geweest om mijn keuzes te baseren op waarden als solidariteit, duurzaamheid en rechtvaardigheid. Dit zijn waarden die ik graag samen met De Groene Vos inzet voor een duurzame, leefbare en fijne stad. De komende tijd zal ik me onder meer bezig gaan houden met de organisatie van Vrienden van De Groene Vos en duurzaam voedsel op lokaal en wijkniveau.

 

Muriel