Zaterdag 30 juli Repair Café in De Groene Vos

Op zaterdag 30 juli is er weer een Repair Café in De Groene Vos. Van 11.00-13.45 uur (let op: we eindigen een kwartier eerder dan normaal) staan de reparateurs voor je klaar. Voor elektra zijn er in ieder geval reparateurs aanwezig. Neem voor fiets en textiel contact op met De Groene Vos of kijk op onze facebook-pagina.

Wist je dat kapotte spullen vaak eenvoudig te repareren zijn? Denk aan een kapotte rits, een lekke fietsband, gebroken spaken, een lekkend koffiezetapparaat. Het is zonde als dit bij het afval verdwijnt, omdat óf de kennis óf het gereedschap om te repareren ontbreekt. Precies dat is de gedachte achter het Repair Café.

De reparaties worden uitgevoerd door onze deskundige reparateurs. Zij betrekken je in het proces, om zo hun kennis te delen. Natuurlijk is het ook mogelijk gereedschappen te lenen en ter plekke zelf, eventueel onder begeleiding, je apparaat te repareren.

Reparaties zijn in principe gratis, exclusief materiaalkosten. We stellen een vrijwillige eigen bijdrage op prijs, om weer volgende Repair Cafés te kunnen organiseren.

Het is ook mogelijk om het scherm van je smartphone te laten vervangen. Zorg dan zelf voor een nieuw scherm. En stuur van tevoren een e-mail naar info@degroenevos.nl met daarin een beschrijving van je telefoon (merk, model). 

Meer informatie over het Repair Café vind je op www.degroenevos.nl of bel naar De Groene Vos: 026 – 7370041 of loop gewoon even binnen.