Winkel De Groene Vos gesloten – bezorging op bestelling en verhuur op afspraak

Vanwege de lockdown is De Groene Vos als winkel gesloten van 15 december 2020 t/m 19 januari 2021.

Toch willen wij graag onze vrienden en andere klanten van dienst zijn in deze bizarre tijd. Onder voorwaarden zijn bezorging van producten op bestelling en verhuur op afspraak mogelijk.

Bezorging op bestelling

We kunnen in principe alle producten bezorgen door de Groene Rijders met elektrische bakfiets. De transportkosten bedragen slechts € 2,50. De bestelling gaat per e-mail: info@degroenevos.nl.  Je kunt volstaan met het vermelden van de artikelnummers.

Wie geen e-mail gebruikt kan ons bellen (zie onder, 026-7370041).

Om een idee te geven wat bij De Groene Vos besteld kan worden, zie Lockdown productenlijst De Groene Vos.

Wij hebben ons hierbij vooral gericht op decembercadeaus. Ook zijn cadeaubonnen te koop (€ 10 en € 5).

Wij bevestigen je bestelling op dezelfde of de eerstvolgende dag per e-mail. Als alles een beetje meezit, wordt het pakket nog dezelfde dag bezorgd.

Denk mondiaal, koop lokaal!

Verhuur op afspraak

De elektrische bakfiets, aanhanger, steigers en klusgereedschap kunnen worden gehuurd bij tijdige reservering per e-mail: info@degroenevos.nl. Voor Vrienden van De Groene Vos geldt zoals gebruikelijk een voordeliger tarief. Vrienden hoeven tevens geen borg te betalen. Voor niet-vrienden geldt dat de borg contant moet worden betaald.

Zie voor de verhuurlijst:

http://degroenevos.nl/verhuur-gereedschappen

Vrienden van De Groene Vos

De Groene Vos heeft als doel mensen te inspireren tot een duurzame leefstijl. Vind je dit ook belangrijk? Voor  € 34,- per jaar ben je Vriend van De Groene Vos. Als Vriend ondersteun je het werk van De Groene Vos en kun je ook nog eens genieten van vele duurzame voordelen bij De Groene Vos en andere winkels zoals Bosveld, Tom van Otterloo, Cyclenation, enz. Tevens kun je tegen goedkoop tarief producten huren, zoals een elektrische bakfiets, aanhanger en gereedschap.

Wil je vriend worden, stuur dan een mail naar info@degroenevos.nl  en je krijgt een machtigingskaart toegestuurd of bezorgd.

Telefonisch bereikbaar

Van dinsdag t/m zaterdag is van 11.00 tot 15.00 uur een medewerker van De Groene Vos aanwezig om telefonisch vragen te beantwoorden en eventueel bestellingen op te nemen. Telefoon: 026-7370041.

Bestuur en vrijwilligers van De Groene Vos wensen je fijne, duurzame en gezonde feestdagen toe!