Vrijwilligers

Zie je hieronder een activiteit die je aanspreekt? Loop dan even binnen bij De Groene Vos aan de Hommelseweg 41 of neem contact op met Jan Schreur via info@degroenevos.nl of bel 026 737 0041.

Tuinders

Op drie plaatsen in Sint Marten vindt biologische stadslandbouw plaats: op het Hommelveldje (naast buurtcentrum de Nieuwe Hommel), op het Schrasserstraatpleintje en in de Portaaltuin, achter Schrasserstraat 56-60.  We zijn op zoek naar buurtbewoners die het leuk vinden om mee te helpen met de grond bewerken, zaaien, planten, verplanten, onkruid wieden, onderhoud, snoeien, op z’n tijd water geven en …oogsten. Bekijk de folder voor meer informatie.

Vrijwilliger die wil meehelpen met ondersteuning en facilitering van buurtprojecten op het gebied van gft-afval.

De Groene Vos gaat samen met de gemeente Arnhem wijkbewoners (met name bovenhuisbewoners) ondersteunen bij de scheiding van gft-afval. Hiervoor gaan we projecten opzetten om gft-afval gescheiden te verwerken en het overblijfsel te benutten als voedzame compost voor tuinen en boomspiegels. Bij voldoende belangstelling organiseren we informatieavonden, workshops of inloopuren. Voor gezamenlijke buurtinitiatieven is een kostenvergoeding beschikbaar. Voor deze projecten zoeken wij een enthousiaste vrijwilliger die samen met De Groene Vos wil meehelpen met ondersteuning en facilitering van buurtprojecten. Kijk hier voor meer informatie.

Winkelvrijwilligers

We zoeken mensen die het leuk vinden om als vrijwilliger een (vast) dagdeel per week De Groene Vos te bemensen.

Wat ga je doen?

  • Je begint met de verkoop van artikelen.
  • Na een inwerkperiode kun je mensen ook advies en informatie geven over duurzaam leven en wonen.

Wie zoeken wij?

  • Je draagt duurzaam leven een warm hart toe.
  • Je vindt het leuk om in een winkel te staan en mensen informatie te geven.
  • Je bent klantgericht.

Wat bieden wij?

  • Een gezellige en inspirerende werkomgeving.
  • Enthousiaste collega’s en goede begeleiding.
  • Duurzame resultaten!