Vrienden van De Groene Vos

GroeneVosDefWeb De Groene Vos werkt aan een duurzame leefomgeving en wil mensen inspireren tot een duurzame leefstijl. Vind je dit ook belangrijk? Met een donatie van €34,- per jaar ben je Vriend van De Groene Vos. Als Vriend ondersteun je het werk van Stichting De Groene Vos en kun je ook nog eens van vele duurzame voordelen bij Arnhemse winkels en bedrijven genieten. Ook kunnen Vrienden tegen goedkoop tarief gereedschap en andere materialen bij De Groene Vos huren.

Vriend worden
Stuur een mail naar info@degroenevos.nl en je krijgt een machtigingskaart toegestuurd. Je kunt de kaart ook ophalen in De Groene Vos.

Incasso en pasje
Na aanmelding wordt je donatie geïncasseerd. Dit gebeurt 3-4 keer per jaar: in het voorjaar (februari) voor de bestaande vrienden, in zomer/najaar en winter de incasso’s voor nieuwe Vrienden. Vanaf 19 februari kun je in de winkel van De Groene Vos je nieuwe pasje voor 2022 ophalen. Nieuwe vrienden krijgen hun pasje mee bij aanmelding – inleveren van de machtiging.

Duurzaam Arnhem
Via de nieuwsbrief van De Groene Vos (inschrijven kan hiernaast) blijf je op de hoogte van nieuwtjes en activiteiten voor een duurzame leefstijl in en rond Arnhem. We proberen langzamerhand meer winkels en bedrijven te betrekken in de Vrienden community – zo zijn onlangs bijvoorbeeld Botma & Van Bennekom en Pickle de Winkel aangesloten.