Plastic Soep Parade

De Plastic Soep Parade is een wandelroute langs winkels en restaurants die zoveel mogelijk op gerecyclede verpakkingen of plasticvrije producten zijn overgestapt en/of waar mensen met eigen verpakking welkom zijn. Op verschillende (zater)dagen zijn er activiteiten waar u aan mee kunt doen: stadsafari’s over plasticvrij winkelen, een demonstratie zeep maken en uitleg over (micro)plasticvrije zepen, en plastic retour-acties – waarbij u gewoon boodschappen doet en vervolgens de overbodige verpakkingen in de supermarkt achterlaat.

Stadswandeling

Stadsafari zaterdag 9 maart middag (start 14:00u bij Ekoplaza, route o.m. langs Frites Atelier, Dille & Kamille en WAAR) u kunt zich hier aanmelden.

Aan de Plastic Soep Parade is een tour-app gekoppeld. Daarvoor heb je de TourToDo-app nodig:
TOUR ToDO in App Store iOS
TOUR ToDo in Google Play

Aan de Plastic Soep Parade is een app gekoppeld. Deze TourToDo-app kun je downloaden als je WiFi hebt, bijvoorbeeld bij startpunt Rozet. De route van de Plastic Soep Parade start je door in deze app(!) de code 486369 in te vullen of de QR-code hiernaast te scannen. Daarna is verbinding met internet niet meer nodig. Heeft u geen mobiele telefoon waarmee u apps kunt downloaden? Geen nood, u kunt de wandeling ook zonder app maken. Hier vindt u een (voorlopig) overzicht van de deelnemende winkels:

We wensen u veel inspiratie voor plasticvrij winkelen.
Let op de openingstijden van de verschillende winkels.

Doe je ook mee? Tips voor een plasticvrij leven
Bekijk hier de tips voor een plasticvrij leven!

Evenementen Arnhem Plasticvrij?
Op de site van Rozet vind je alle activiteiten die de komende tijd in het kader van het evenement Arnhem Plasticvrij? plaatsvinden.