Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Repair Café

12 december om 11:00 - 14:00

vrijwillige bijdrage

Vaak zijn kapotte spullen met een eenvoudige reparatie te maken en kunnen ze weer jaren mee. Tijdens het Repair Café repareren handige vrijwilligers van alles en nog wat: Senseo’s, strijkijzers, fietsen, textiel, speelgoed en meer. De reparateurs dagen bezoekers uit zoveel mogelijk zelf te repareren, uiteraard onder begeleiding van de reparateurs.

Reparateurs van elektrische apparaten zijn altijd aanwezig tijdens een Repair Café in De Groene Vos. Wil je je fiets of textiel laten repareren? Kijk dan een week voor het Repair Café plaatsvindt op onze site of hiervoor reparateurs aanwezig zijn.

Reparatie van je smartphone beeldscherm of computer
Wil je tijdens een Repair Café het scherm van je mobiele telefoon laten repareren? Stuur dan bij voorkeur zo vlot mogelijk een e-mail naar repaircafe@degroenevos.nl met daarin een beschrijving van je telefoon:

– Type telefoon (merk en model)
– Wat mankeert er aan de telefoon? Geef daarbij aan wat wel/niet werkt.
– Indien mogelijk: foto’s van het apparaat.
Deze informatie is belangrijk voor de inschatting en voorbereiding van de reparatie. Mocht er bijvoorbeeld een nieuw scherm aangeschaft moeten worden dan kunnen we je verwijzen naar een Arnhems bedrijf waar je met korting een nieuw scherm kan kopen. Tijdens het Repair café vervangen we dan je oude scherm met het nieuwe scherm.
Voor de reparaties van computers/laptop willen we ook graag weten welke type het betreft, welk besturingssysteem gebruikt wordt en wat niet naar behoren werkt. Neem bij bezoek aan het Repair café toebehoren van de laptop/pc mee zoals software. Daarmee is de kans groter dat we je direct kunnen helpen.

Gegevens

Datum:
12 december
Tijd:
11:00 - 14:00
Kosten:
vrijwillige bijdrage

Locatie

De Groene Vos