Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

Zaterdag 20 mei Repair Café

20 mei 2017 om 11:00 - 14:00

Repareren waar het kan. Dat is het motto van het Repair Café op zaterdag 20 mei in De Groene Vos aan de Hommelseweg 41. Van 11.00 uur tot 14.00 uur is iedereen welkom om zijn  kapotte spullen te (laten) repareren.

Weggooien is zonde. Dankzij het Repair Café worden spullen langer bruikbaar gemaakt en belanden ze niet onnodig op de afvalberg. Een reparatie hoeft helemaal niet moeilijk of duur te zijn. Soms moet je gewoon net even weten hoe iets werkt of het juiste gereedschap hebben. De vrijwillligers van het Repair Café helpen graag hierbij. Dus kom gezellig langs met een kapotte stofzuiger, fiets, jas of iets anders om het (samen met) onze deskundige reparateurs te laten maken. Omdat je bij de reparatie aanwezig bent, vindt er zoveel mogelijk kennisoverdracht plaats.

Om iedereen een kans te geven iets te (laten) repareren, mag je één artikel per keer inleveren. Voor een volgend artikel sluit je achter in de rij aan. Om de doorloop te bespoedigen werken de reparateurs maximaal een half uur aan een artikel. Voor de meeste reparaties is dat voldoende tijd.

Wil je het scherm van je mobiele telefoon (laten) repareren? Stuur dan z.s.m. een e-mail naar repaircafe@degroenevos.nl met daarin een beschrijving van je telefoon. Zeker weten dat ook onze textielreparateur aanwezig is? Stuur ook dan een mailtje. Voor overige reparaties is aanmelden niet nodig. Reparaties zijn gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Van de opbrengst organiseert De Groene Vos nieuwe Repair Cafés.

Gegevens

Datum:
20 mei 2017
Tijd:
11:00 - 14:00

Locatie

De Groene Vos
Hommelseweg 41, Arnhem,