Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

oktober 2019

Taste the Waste diner

31 oktober om 18:00 - 20:00
Inloophuis, van Slichtenhorststraat 34
€8

Enkele keren per jaar zetten vrijwilligers van De Groene Vos een smakelijk vegetarisch, biologisch Taste the Waste diner op tafel. Met dit diner laat De Groene Vos zien dat je van etenswaren met enkele bruine blaadjes, beurse plekjes of een net verstreken THT-datum nog een heerlijke maaltijd kunt koken. De “waste” wordt belangeloos geleverd door Ekoplaza, Odin en Tom van Otterloo. Aanmelden voor dit diner kan tot dinsdag 29 oktober.

Meer weten »

november 2019

Info-avond over scheiden (bio)plastic-verpakkkingen

12 november om 19:30 - 21:30
De Groene Vos
Vrijwillige bijdrage

Er zijn veel vragen over bioplastic-verpakkingen. Wat moet je daar mee als consument? Twee adviseurs van SUEZ, Lotte Haan en Ilse van den Breemer, komen naar De Groene Vos om hier meer over te vertellen. Aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk .

Meer weten »

Workshop eetbare paddenstoelen uit eigen tuin

23 november om 11:00 - 13:00
De Groene Vos
€27,50

Pip Gilmore van Groene Takken geeft een workshop eetbare paddenstoelen uit eigen tuin. Tijdens deze workshop leer je meer over eetbare paddenstoelen en verschillende teelttechnieken. Iedereen mag een boomstam enten met oesterzwam (of shii-take) en meenemen naar huis.

Meer weten »

Uitreiking Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs

29 november om 16:00 - 18:00

Vrijdag 29 november is de uitreiking van de tweede Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs. Meer informatie volgt.

Meer weten »

december 2019

Repair Café

14 december om 11:00 - 14:00
De Groene Vos
vrijwillige bijdrage

Repareren moeilijk? Nee hoor!Tijdens het Repair Café is iedereen van harte welkom zijn spullen te (laten) repareren. Reparaties zijn gratis, excl. eventuele materiaalkosten. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld om toekomstige Repair Cafés te organisere

Meer weten »

Duurzaam winterdiner

18 december om 18:00 - 20:00
Inloophuis, van Slichtenhorststraat 34
€8

Bij de wisseling van de seizoenen koken vrijwilligers van De Groene Vos een heerlijk duurzaam diner. Een diner met biologische producten, zoveel mogelijk lokale producten en zonder vlees.  Zin om mee te helpen of aan te schuiven? Kijk hier voor meer informatie.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen