Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs 2020

IMG_1543Dirk Zeldenrust, in 2017 op 62-jarige leeftijd overleden, was een Arnhemse wereld- verbeteraar bij uitstek. Om Dirk’s gedachtegoed en dadendrang in ere te houden heeft een aantal getrouwen rond Dirk, de Club van Dirk, het initiatief genomen de Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs in het leven te roepen met als doel duurzame activiteiten en projecten in Arnhem te stimuleren.

In 2020 wordt voor de derde keer de Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs uitgereikt. Deze prijs wordt toegekend aan een persoon of organisatie die – net als Dirk – onderkent dat een duurzame wereld niet kan wachten.

De prijs, een cheque van € 5000,-, moet worden aangewend om het ingediende plan of initiatief daadwerkelijk te realiseren of verder uit te bouwen. De prijs is ter beschikking gesteld uit het Fonds van Dirk dat gevuld wordt door personen, organisaties en bedrijven die het gedachtegoed van Dirk en/of duurzame projecten en initiatieven een warm hart toedragen.

Fonds van Dirk
De prijs wordt ter beschikking gesteld uit het Fonds van Dirk dat gevuld wordt door personen en bedrijven die het gedachtegoed van Dirk en/of duurzame projecten en initiatieven een warm hart toedragen.

Meedoen
Aanmelden kan tot en met 31 oktober 2020. Kijk hier voor de spelregels en criteria.