Dirk Zeldenrust Duurzaamheids prijs 2019

Dirk Zeldenrust Duurzaamheids prijs 2019

In 2018 was Judy Cerfontaine van kledingatelier DierbaarGoed, trotse winnaar van de eerste Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs. Op 29 november 2019 reikt de Club van Dirk voor de tweede keer deze prijs uit. Zowel grote als kleine duurzame initiatieven in Arnhem komen in aanmerking voor de prijs: een bedrag van € 5000, -.

Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen. Dit jaar bestaat de jury uit Margreet van Gastel (voorzitter, oud-wethouder duurzaamheid gemeente Arnhem), Frank Croes ( programmamamanger Circulaire Economie HAN en adviseur duurzame transitie) en Petra Souwerbren (directeur Gelderse Natuur- en Milieufederatie). De prijs wordt ter beschikking gesteld uit het Fonds van Dirk dat gevuld wordt door personen en bedrijven die het gedachtegoed van Dirk en/of duurzame projecten en initiatieven een warm hart toedragen.

Tot en met 31 oktober kun je je inzending mailen naar dirkzeldenrustprijs@degroenevos.nl. Kijk hier voor criteria, het inschrijfformulier en meer informatie: http://degroenevos.nl/duurzaamheidsprijs/