Dirk Zeldenrust Duurzaamheids prijs 2019

In 2018 was Judy Cerfontaine van kledingatelier DierbaarGoed, trotse winnaar van de eerste Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs. Op 29 november 2019 reikt de Club van Dirk voor de tweede keer deze prijs uit. Zowel grote als kleine duurzame initiatieven in Arnhem komen in aanmerking voor de prijs: een bedrag van € 5000, -.

Tot en met 31 oktober kun je je inzending mailen naar dirkzeldenrustprijs@degroenevos.nl. Kijk hier voor criteria, het inschrijfformulier en meer informatie: http://degroenevos.nl/duurzaamheidsprijs/

Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen. Dit jaar bestaat de jury uit Margreet van Gastel (voorzitter, oud-wethouder duurzaamheid gemeente Arnhem), Frank Croes ( programmamamanger Circulaire Economie HAN en adviseur duurzame transitie) en Petra Souwerbren (directeur Gelderse Natuur- en Milieufederatie).

De prijs wordt ter beschikking gesteld uit het Fonds van Dirk dat gevuld wordt door personen en bedrijven die het gedachtegoed van Dirk en/of duurzame projecten en initiatieven een warm hart toedragen. Ook bijdragen aan het Fonds van Dirk? Dat kan! Er is een speciaal bankrekeningnummer in het leven geroepen, dat uitsluitend bestemd is voor de Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs. NL27 TRIO 2017 6766 67 t.n.v. De Groene Vos. Stichting De Groene Vos heeft een ANBI-status, d.w.z. dat giften aftrekbaar zijn voor de belasting.