Coronavirus

De Groene Vos blijft vooralsnog open volgens de normale openingstijden. Wel vragen we klanten zich te houden aan gedragsregels zoals afstand houden en niet lukraak van alles aanraken in de winkel. Het bestuur van De Groene Vos blijft alert en overlegt regelmatig over de laatste ontwikkelingen. Wij houden er rekening mee dat we in de komende periode onze openingstijden moeten inperken of andere verdergaande maatregelen moeten nemen.

Vanwege het Coronavirus zijn onze activiteiten voor de komende tijd afgelast.

Ook De Groene Vos neemt het coronavirus heel serieus. Er staan geen medewerkers in de winkel met verkoudheids- of griepachtige verschijnselen. Regelmatig worden deurklinken, PIN-apparaat en andere gevoelige plekken ontsmet.

Wij verzoeken in de winkel afstand van 1,5 m aan te houden tot de winkelmedewerker en andere bezoekers.

Wij verzoeken klanten met niet meer dan 2 personen tegelijk in de kleine winkel te zijn.

Wij verzoeken producten niet uitgebreid beet te pakken en te besnuffelen. Stel eventuele vragen over producten aan de winkelmedewerker.

We accepteren voorlopig alleen PIN-betalingen. Vrienden van De Groene Vos hoeven bij huur van gereedschap geen borgsom te betalen.

Als u  vragen, opmerkingen of suggesties heeft over ons coronabeleid en de huidige en te verwachten maatregelen, stuurt u dan een e-mail naar info@degroenevos.nl.

Het bestuur van Stichting De Groene Vos